"Mikisiw ka wapictikwanetc" E ci papitoc icinakok

Contenu supprimé Contenu ajouté
Aucun résumé des modifications
aAucun résumé des modifications
E tatosinatek 1:
<!-- Écrivez votre article ici // Write your article here -->
'''Mikisiw ka wapictikwanetc''' icinkaso piresiw ka mita taciketc ota kiwetino askik ka icinkatek. Sowatc ekarecamotc icinkasotc Bald Eagle (mikisiw ka miciktikwanetc) ka itaniok. Ekote e otci kiskeritakositc ecinakositc nikotc ecinakonik ka ici mitcisotc, tipirowe nipik ka tacikertci mitowi nte namesa e makockatchatc, tipirowe kirika ka micta micarik okoc kirika oskat ma nte ci mikoniw ockacik asko, enko meka nha nte mia peikw ka micta mikisiwitc. Mikisiw ka wapictikwanetc matisiw notcimik ka micta micarik kirika kaci mitinarik, mikisiw ka wapictikwanetc saktaw e taciketc, ekote e otinak ke mitcik rikik e erikokwarik otaski. Ekote kirika e icinkatakiniwitc anoha mikisiw ka wapictikwanetc, « akockimisiw ». Enkoweri akrecawok ka micta misinasortci (États-unis) ka icinkatcikatek, kekat tekci ki nipahakiniwok nac tekci onawis e nititatcik.
 
== Omikonima ==
Micta miro skertakosiw e kiciatisitc omikonima ka osawesitc, octikwan kaie oso ka wapacinik, ekote e iji skertakositc e irinitc kekotcma e skeitc. Mikisikw ka micta apitcitcitcik tekci osowesikw maric nete itekera ostatcik.
Ockicikw kaie oskat mikisiw ka wapictikowanetc ocawaciniw, mitowi nete okocik, ka micta micarik. Ockacia micta apitcitciriwa micta aric kice mokinew kaie tekci nama cikihhorowa kecpin e mokinatc. Omikonima mikicicak osewsirwa kaie wapacirwa nac e nte kiciwatisitc, new matcike niaran e toponesitc .
 
== E itatisokemakak==
...
 
 
 
 
<!-- S'il-vous-plaît, n'enlevez pas ce qu'il sous cette ligne // Please do not remove what is under this line -->